گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اسلامی:هیچ یک از اقدامات ایران بدون رعایت نظامات آژانس نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:تمام فعالیت های ایران با حضور آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است و رابطه ما طبق قانون برقرار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 23
کد خبر: ۱۳۹۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه پانزدهمین مجمع عمومی سراسری جامعه اسلامی مهندسین در جمع خبرنگاران در رابطه با قطعنامه شورای حکام علیه کشورمان گفت: توافق برجام برای رفع اتهامات علیه کشور بود، ۲۰ سال است که ایران را متهم به ساخت بمب اتم می‌کنند‌ و براساس اطلاعات نادرست صهیونیست ها و منافقین هر روز بازرسی های مختلفی را درخواست می‌کردند، ولی نتوانستند چیزی علیه ایران ارائه دهند.

محمد اسلامی با بیان اینکه برجام مذاکره شد تا به این اتهامات پایان بدهند، گفت: در برجام موضوع پرونده پی ام دی بسته شده؛ یک روز بحث لپ‌تاپ ربوده شده و روز دیگر جاسوسی و مدرک ربوده شده را علم‌ می‌کنند؛ برجام توافق شد ولی طرف های غربی به آن عمل نکردند و همچنان اتهامات را باقی نگه داشتنه اند. قرار بود برجام این اتهامات را دفع کند. نمی شود که هم این اتهامات را علیه ایران مطرح کنند و هم در بحث برجام به ایران فشار بیاورند.

وی در رابطه با جزییات کاهش تعهدات و افزایش ظرفیت هسته ای گفت: هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده است و همه چیز به مذاکره بسته است و داد و ستد است. طبق متن مذاکرات عمل می کنیم نه یک کلمه کمتر از برجام و نه یک کلمه بیشتر از آن، مذاکرات تمام نشده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که افزایش ظرفیت غنی سازی را داریم یا خیر گفت: همه چیز طبق قانون اقدام راهبردی خواهد بود‌.

محمد اسلامی در پایان و در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با آخرین رایزنی ها با آژانس گفت: ایران طبق ضوابط آژانس بین المللی انرژی اتمی عمل می‌کند و ایران عضو پادمان است‌./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر